Budžetski informator
pretplata na elektronsku
bazu podataka za 2018. godinu

Dobrodošli na Budžetski informator, jedinstvenu elektronsku bazu propisa koja je namenjena je korisnicima javnih sredstava (direktnim i indirektnim korisnicima budžeta) koja objedinjuje sve propise, sistemski uređena, pregledna i jednostavna za korišćenje. Jednostavna i intuitivna korisnička maska omogućava lako snalaženje po bazi i brz prikaz traženog podatka. Baza je tako koncipirana da prema kategoriji u koju Vaša ustanova spada na svakom koraku dobijate podatke koji su relevantni i filtrirani baš za Vas. Budući da se baza nalazi na našem serveru, pristup je moguć sa bilo kog računara, dokle god imate korisničko ime i šifru.

Službeni i Prosvetni glasnik:
Službeni glasnik
Prosvetni glasnik

Zakoni i podzakonska akta:
Javna i javna komunalna preduzeca
Ustanove obrazovanja i vaspitanja
• Predškolske ustanove
• Osnovne škole
• Srednje škole
• Više i visoko obrazovanje
• Učenički i studentski standard
Lokalne samouprave
Ustanove kulture
Zdravstvene ustanove
Ustanove socijalne zaštite

Mišljenja nadležnih institucija:
Ministarstava
Sudova
Poreske uprave
Uprave za javne nabavke
Komisije za zaštitu prava

Najčešće postavljena pitanja:
Odgovori na pitanja grupisani su po kategorijama, kako bi brzo, jednostavno i lako pronašli odgovor na pitanje koje Vas muci. Izborom odgovarajuce kategorije otvaraju se pitanja iz tražene oblasti.

Pitanja i odgovori:
Ukoliko traženo pitanje ne postoji u našoj bazi, možete kroz jednostavnu formu za nekoliko trenutaka poslati pitanja. Odgovor stiže na e-mail u razumnom roku, a pojavljuje se i u bazi najcešcih pitanja.

Ekskluzivna cena godišnje pretplate tokom promotivnog perioda koji traje do 1. marta 2018.godine uz dodatne pogodnosti (1+1 besplatno jednodnevno savetovanje po izboru):
19.990,00 RSD
PDV uračunat

Napomena: Pretplata traje od 01.01.2018. do 31.12.2018. godine. Pristup će biti omogućen svim novim korisnicima od 01.01.2018.